من رو به شکایت و پرداخت کلی خسارت تهدید کردند و مدعی شدند تا به حال ۲ بار کابینتشون رو عوض کردند، آیا میتونن این کار رو بکنند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۷۷ #04580088

من حدود ۳ سال پیش برای یکی از اشنایان دوستم یک بازسازی منزل انجام دادم و قراردادی بین ما منعقد نشد و پول را به صورت پوز به من پرداخت کردند بعد از انجام کار ادعا دارند ما در ساخت متریال کم فروشی کردیم در صورتی که تمام متریال به صورت عکس و متن در واتس اپ به سمع و نظر ایشون رسید و تایید کردند الان ایشون با من هم نه با خانمم تماس گرفتند و من رو به شکایت و پرداخت کلی خسارت تهدید کردند و مدعی شدند تا به حال ۲ بار کابینتشون رو عوض کردند میخواستم بدونم ایا ایشون میتونن این کار رو بکنند خاطر نشان میکنم هیچ قرار دادی بین ما نبوده و با رضایت گامل پول رو به من دادند از پاسخگویی شما ممنونم

مشاوره حقوقی قرارداد کار
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگر کارهایی که شما انجام داده‌اید ناقص باشد یا از کیفیت کافی و متعارف برخوردار نباشد ایشان می توانند علیه شما دعوای حقوقی مبنی بر مطالبه خسارت یا چنانچه ناقص باشد الزام شما به رفع نقص اقامه نمایند که بررسی این موضوع و احراز آن منوط به تایید کارشناس رسمی دادگستری است که دادگاه تعیین می نمایند