علاوه بر رد اعتراض ثالث دستور ادامه اجرا رو دادن یعنی طبق دستور تجدیدنظر بوده؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۴۱۸ #04561438

با سلام
بنده اعتراض ثالث به عملیات اجرایی یک پرونده دادم و شعبه بدوی بصورت غیرحضوری قرار رد دعوی رو صادر کرد و بنده هم با اینکه قراره صادره قانونی و صحیح بود تجدیدنظر خواهی کردم و شعبه تجدیدنظر رای رو نقض کرد و برگردوند بدوی اما من نفهمیدم چه دستوراتی در مورد نقض دادن و اینبار شعبه بدوی با تعیین وقت رسیدگی و صدور قرار ماهیتی و ذکر دلایل باز هم اعتراضم رو رد کرد و حتی دستور ادامه عملیات اجرایی رو هم داد حالا سوالم اینه که اینکه اینبار علاوه بر رد اعتراض ثالث دستور ادامه اجرا رو دادن یعنی طبق دستور تجدیدنظر بوده ؟ و اگر دوباره تجدیدنظر خواهی کنم فایده ای داره؟

این پرسش خاتمه داده شده و امکان ارسال پاسخ برای آن وجود ندارد.
مشاوره حقوقی کیفری
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بهتر است با مراجعه به شعبه رسیدگی کننده یا سامانه ثنا نسبت به دریافت رای تجدیدنظر اقدام کنید تا از مفاد و دستورات آن مطلع شوید، احتمالا دادگاه تجدیدنظر دعوی را دارای شرایط رسیدگی ماهوی دانسته و بدوی نیز رای ماهوی صادر کرده، اما همچنان جهت دریافتن دقیق موضوع و خودداری از حدس و گمان تنها همان راه ابتدایی وجود دارد.
متاسفانه علم حقوق ارتباطی با علوم ماوراالطبیعه نداشته و انتظار معجزه و کرامت از وکلا بیهوده است.

با سلام دستور ادامه عملیات اجرا ارتباطی به دادگاه تجدیدنظر ندارد ولی تجدیدنظرخواهی حق قانونی شماست و بهتر است از ان استفاده کنید امکان نقض دوباره رای وجود دارد .

با توجه به اینکه مشخص نیست رای صادره از دادکاه تجدید نظر چیست لذا نمی توان اظهار نظر نمود

سلام بدون اطلاع از محتویات پرونده نمیشه چیزی گفت

باید رای تجدید نظر دیده شود

با درود اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی جمیع مستندات است و بیان پاسخ بدون آرا کمکی به شما نمی‌کند بلکه ممکن است موجب گمراهی شما نیز گردد.

با سلام
رای تجدیدنظر باید روئیت شود بدین شکل اظهار نظر ممکن نیست