متوجه شدیم که صاحبخونه با بنگاه دار خونه رو با اینکه پدرم هیچ امضایی بابت فسخ قرارداد انجام ندادن با مبلغ بالاتر به شخص دیگه ای داده اند، آیا این جرم نیست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۰۲ #04539167

با عرض سلام و‌وقت بخیر.
پدرم خونه ای رو به مبلغ ۵۰ میلیون پول پیش و ماهی ۶۰۰ اجاره کردن. بنگاه دار مبلغ ۴۰ میلیون از ایشون گرفتن و به همین مقدار رسید با مهر بنگاه دادن و قولنامه نوشته شده و امضا کردن هم صاحبخونه، هم پدرم و هم بنگاه دار. قولنامه هم دست بنگاه بوده و فقط رسید پول دادن پدرم. بعد از حدود ۲۰ روز صاحبخونه اومدن و به پدرم گفتن که خیلی مشکل واسشون پیش اومده و می خوان خودشون بشینن و تقاضا کردن که قولنامه رو فسخ کنیم. گفتن خسارت رو هم میدن. چند روز قبل رفتیم بنگاه و قرار شد ۴۰ تومن رو بریزه به حساب پدرم تا پشت قولنامه رو امضا کنن که قرارداد فسخ. پدرم گفتن ابتدا پولو بریزید تا قرارداد رو فسخ و امضا کنم. پدرم هنوز امضا نکرده. متاسفانه صاحبخونه فقط ۳۸ میلیون و پونصد ریخته به حساب و مدعی شده ما باید خسارت بدیم. خواستم بدونم باید چکار کنیم و به کجا مراجعه کنیم؟ ضمنا فرد بنگاه دار خودش دارای جواز کسب نیست و همکارشون جواز کسب داره اما ایشون زیر قولنامه رو امضا کردن و رسید دادن با مهر بنگاه. رسید پول هم هنوز دست پدرمه. حالا متوجه شدیم که صاحبخونه خونه با بنگاه دار دستش توی یه کاسست و خونه رو با اینکه پدرم هیچ امضایی بابت فسخ قرارداد انجام ندادن دادن با مبلغ بالاتر به شخص دیگه ای. آیا این جرم نیست؟ ۱ میلیون و پانصد تومان پول پدرم هم هنوز واریز نشده. ممنون میشم اگر راهنمایی بفرمایید باید چکار کنیم.

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پدرتان میتواند به اتهام انتقال به غیر اقدام به شکایت علیه مالک نماید . در مورد تخلف بنگاه نیز باید در اتحادیه مربوطه شکایت کنید .

درود
اجاره عقد لازم است می توانید فسخ نکنید و به جرم انتقال منافع غیر شکایت کنید.

سلام
به اتحادیه مشاورین املاک آن شهر مراجعه کنید.