از طریق دادگاه اقدام کنیم اجازه ازدواج داده میشه؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۲۴ #04496884

من ۲۲ سالمه با دوست پسرم رابطه جنسی داشتم پدرم مخالف ازدواج ما هست میخواستم بدونم از طریق دادگاه اقدام کنیم اجازه ازدواج داده میشه بهمون؟ و اینکه بخاطر رابطه که داشتیم جریمه میشیم؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر دوشیزه هستید نیاز به اجازه پدر است در غیر این صورت خیر.
اگر پدر بدون علت موجه از دادن اجازه مضایقه کند اجازه او ساقط و در این صورت می توانید با معرفی کامل مردی که می خواهید با او ازدواج نمایید و شرایط نکاح و مهری که بین شما مقرر شده پس از اخذ اجازه از دادگاه خانواده به دفتر ازدواج مراجعه و نسبت به ثبت ازدواج اقدام نماید.
سعی کنید موضوع را دوستانه حل و فصل کنید ممکن است حق با خانواده باشد و فرد مورد نظر مناسب شما نباشد

با سلام
درصورت اثبات رابطه هر دو مجازات میشوید .درصورت باکره نبودن اجازه پدر لازم نیست

با سلام
شما میتوانید از طریق دادگاه اقدام به اخذ اجازه جهت ازدواج بخاطر عدم رضایت پدر اقدام نمایید
در صورت اثبات رابطه شما ، مجازاتی برای طر دوی شما تعیین خواهد شد