تهدید و آزار و اذیت چگونه ثابت شود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۳۱ #04486026

سلام
حدود ۲ هفته پیش از طرف فردی با ارسال پیام اعلام کرد که بنده عکس هاش پخش کردم ایشون تهدید به شکایت کرد و مدارک اسکرین شات داشت که میگف شما هستی و میگف دلیت اکانت کرد فرد من تهدید به شکایت کرد و مراجعه به درب منزل داشت جهت یادداشت کد پستی که بنده بعد از مطلع شدن توسط خانواده به ایشون تماس گرفتم و ایشون با دوستش به محل امدن در انجا گفتن که یا از شخص دیگری آتو میگیری یا ازت شکایت میکنم من هم ترسیدم قول همکاری دادم
بعد از رفتن دوست ایشون پیام دادن و خواستن من تنهایی ببین من قبول کردم و رفتم ایشون سوار ماشین شدن و گفتن دوستم جلوتر منتظر است من گفتم قرار بود تنهای بیای که گفتن نه بهتر ۲ تایی صحبت کنیم مشکلتون حل کنم در بین راه از من خواسته غیر معقول و رابطه جنسی داشتن با حالت شوخی و گفتن باید اثباب استفاده جنسی از دیگری من براشون براورده کنم که من کمی ترسیدم قبول کردم بعد از اون به جاده خلوت گفتن بریم در جاده گفتن متوقف شو که شروع کردن به ازیت جنسی بنده و قصد لواط داشتن که من مقاومت کردم و گفتن فعلا کافیه با توجه که ماشین دیگر نزدیک میشد و راه افتادیم در بین راه مدام تهدید میکردن و من حتی میترسیدم زمانی که ازار اذییت انجام میدادن فیلم گرفته باشن تا شب در تلگرام پیام دادن و درخواست چت سکرت دادن و مجدد خواسته های قبلی من از چت سکرت خارج شدم و درخواست چت عادی دادم ایشون از من چت عادی درخواست عکس نامشروع من گفتم نمیفرستم مجدد تهدید کردن و ... بنده چند روز جواب ندادن که مجدد امدن درب منزل و تهدید کردن به خواستشون تن بدم
الان با توجه به قرار پیامکی که تلفنی دیدار اول که منجر به ازار اذییت جنسی شد و درخواست نظیر تلگرام که تهدید کردن و درخواست عکس های جنسی از بنده میتوانم شکایت کنم از ایشان و اگر نتونم ثابت کنم چی میشه و اون شخص خودش مامور امنیتی معرفی هم میکنه لطفا کمکم کنید

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه از پیامها شات تهیه کرده و یا بتوانید شهودی برای مراجعات مکرر افراد فوق به منزلتان معرفی نمایید امکان شکایت وجود دارد .