ایا خسارت دیر کرد در تنظیم سند میتوان از فروشنده دریافت کرد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۸۰ #04475756

سلام
در تاریخ تعیین شده در مبایعه نامه جهت تنظیم سند در دفتر خانه حاضر شدم اما مسئول دفتر گواهی عدم حضور فروشنده را صادر نکردند
اینجانب بعد از ۵ روز دادخواست الزام تنظیم سند و پرداخت خسارت را دادم
ایا دادگاه میتواند دادخواست مربوطه را رد کند به خاطر گواهی عدم حضور
ایا خسارتی دیر کرد در تنظیم سند میتوان از فروشنده دریافت کرد
و فروشنده نیز قبول کرده که دران تاریخ سند اماده نبوده و دلیلش هم عدم تحویل ملک توسط صاحب زمین بوده است

مشاوره حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای مطالبه خسارت گواهی عدم حضور لازم است. و دفترخانه هم در صورت حضور و آماده کردن ثمن‌ توسط شما مکلف به دادن گواهی عدم حضور میباشد.

اگر فروشنده اقرار نموده است که در آن تاریخ حاضر نبوده است دیگر نیازی به گواهی عدم حضور ندارید ، برای دریافت خسارت بایستی متن و شرح قراردادتان را بررسی نمایم .

سلام
علت عدم صدور گواهی را اعلام ننمودید
در صورت تعیین خسارت قراردادی به نظر امکان وصول خسارت را خواهید داشت

با توجه به اینکه گواهی عدم حضور صادر نشده خسارت تاخیر در صورتیکه در قرارداد پیش بینی شده باشد از تاریخ تقدیم دادخواست محاسبه خواهد شد .

چنانچه میزان خسارت در مبایعه نامه قید شده باشدو گواهی عدم حضور اخذ نکرده باشید خسارت از تاریخ تقدیم دادخواست محاسبه و قابل مطالبه خواهد بود.