اگر رابطه نامشروع از طریق پرینت پیامک برای قاضی محرز شود چه حکمی دارد؟

پرسیده شده
۲۵ پاسخ ۶۵۵ #04429080

شخصی به مدت دو سال رابطه نامشروع داشته که هر دو متاهل بوده و الان همسر آقا متوجه موضوع شده و پیگیر شکایت ولی شاهدی ندارند، همسر خانم هم در جریان این امر قرار گرفته و ایشون رو بخشیده اند آیا با استناد به پرینت پیامکهای رد و بدل شده که وجود این رابطه را ثابت میکند حکم رجم برای این خانم و آقا صادر میشود؟
لطفا راهنمایی بفرمایید

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۲۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام رابطه نامشروع شلاق دارد

با سلام واحترام در این خصوص احتمال اثبات وجود دارد و در فرض اثبات نیز تا ۹۹ ضربه شلاق حکم میدهند که با توجه عوارض و عواقب حکم اگر قاضی تشخیص دهد محکوم نادم و پشیمان شده است می تواند آنرا تبدیل به مجازات جایگزین یا تخفیف دهد موفق و پیروز باشید

با سلام. رجم در خصوص زنای محسنه قابلیت اجرا دارد . و موضوع عنوان شده از سوی شما در صورت اثبات روابط نامشروع و دارای مجازات تعزیزی ۹۹ضربه شلاق میباشد

سلام درصورت احراز نزد قاضی رابطه نا مشروع هر کدام مستوجب شلاق با نظر قاضی پرونده میباشند

باسلام
اثبات داشتن رابطه نامشروع نیاز به داشتن دلایل و قراین معتبر دارد یا اقرار افراد به داشتن چنین رابطه ای که آنهم در ضمن شرایطی که قانون مشخص کرده منجر به صدور حکم مجازات برای هر مرتکب خواهد شد. بنابراین صرف وجود پیامک نمی تواند آن رابطه ای را که ما در ذهن داریم و منجر به رجم خواهد شد را ثابت نماید. اما داشتن رابطه شرح داده شده نیز دارای مجازاتی نه در حد رجم بلکه خفیف تر خواهد بود. بخصوص اگر یک طرف موضوع اقامه دعوا نماید.

درود بر شما
صرف پیامک لزوما رابطه ی نامشروع را ثابت نمیکند و اثبات این امر به محتوای پیامک ها و بررسی ادله و قرائن دیگر وابسته است . در صورت اثبات ، مجازات رابطه نامشروع ۹۹ ضربه شلاق است .

سلام

بر اساس قانون مجازات اسلامی مجازات آنها تا ۹۹ ضربه شلاق خواهد بود