قرار منع تعقیب صادر شده، آیا میتوانم شکایت با عنوان سرقت نمایم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۱۸ #04273962

سلام و عرض ادب
پرونده ایی مبنی بر خیانت در امانت علیه همسر صیغه ایی خودم باز کردم و پس از گذشت ۷ ماه و طی مراحل دادسرا به شورا؛ و عدم سازش در شورا و دوباره ارسال به دادیاری دادسرا با ارائه نمودن تمام مدارک و مستندات اعم از فاکتور و جعبه‌ گوشی و سند و جعبه لپ تاب، بدون دعوت از اینجانب و شهود عینی و حقیقی ( که شاهد این وسایل ها در منزل این خانم ) و اقرار یکطرفه متهم و دعوت یکطرفه و احضار یکطرفه ایشان، قرار منع تعقیب صادر شد.(تو پرونده گفته گوشی ها دست من نیست).
سوال:
آیا میتونم اعلام سرقت بزنم؟
بدون ذکر نام ایشون. چون ردیابی مثبت بوده. و اگه دستش باشه چکارش میکنن تو دادگاه؟
متشکرم

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

چون‌موضوع یکی است فقط عنوان جرم تغییر میکند لذا شکایت سرقت بی نتیجه است

با سلام
شکایت خیانت در امانت با توجه به توضیحات فوق به نتیجه نخواهد رسید ولیکن می توانید تحت عنوان سرقت (البته نه علیه همسرتان) طرح شکایت نمایید.

سلام
اگر مدارک و ادله شما برای سرقت کافی ست علی رغم منع تعقیب شکایت خیانت در امانت می توانید از جهت سرقت نیز شکایت کنید.