ترک خانه برای بار چندم بدون اطلاع من رو چطور پیگیری قانونی نمایم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۸۶ #04161719

سلام خانم بنده تو این ۱۱سال زندگی برای بار چندومه که منو با پسرمو ترک میکنه میره نه به کار خونه رسیدگی میکنه نه بچه از آدمهای فامیل یا آشنایان تقاضای پول میکنه درصورتی که به اندازه کافی پول در اختیارش میزارم خرج کل خونه هم خریدش با منه چیزی کم و کسر نداشت به اسم من میره پول میگیره میگه نداریم از اینجور حرفها خسته شدم دیگه هیچ تحملی ندارم میخام دیگه نیاد باز زندگی و آبرو واسم نظاره چکار کنم راهنمای کنین بهم ازتون سپاس گذارم مرسی.

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما میتوانید برای ایشان الزام به تمکین مطرح کنید
چنانچه قبل از دادخواست اظهارنامه هم بدهید بهتر است

سلام و درود
ابتدا اظهارنامه دهید
سپس دادخواست الزام به تمکین
موفق و موید باشید

ارسال اظهارنامه
سپس تقدیم دادخواست مبنی برتمکین در دفتر خدمات قضایی

درود
دادخواست الزام به تمکین از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید.

ابتدا از طریق ارسال اظهارنامه درخواست برگشت ایشان به منزل را اقدام کنید در صورت عدم اقدام از سوی مشارالیها دادخواست الزام به تمکین را مطرح نمایید

با درود
بنده اقدام حقوقی از جمله طلاق را به شما پیشنهاد نمیکنم.
با یکدیگر مدارا و با یک روانشناس مشورت نمایید و نزد او حضور یابید.
کارساز نبود.
اقدام حقوقی برای شما متصور است.

موضوعی که مطرح نموده اید بیش از آنکه راهکار قضایی داشته باشد نیازمند بررسی و مشاوره روانشناسی بوده و توصیه میشود از این طریق نسبت به زندگی خود تصمیم گیری نمایید .