اجرای احکام این نیابت را به زندان نفرستاده بوده که رسیدگی بشه؛ چه کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۷۵ #04157769

سلام دوباره خدمت وکیل های محترم وخسته نباشید سپاس وتشکر از شما اینجانب در حبس بودم ولی در تاریخ که زندان بودم یک نیابت از شهر دیگه برای اجرای احکام آمده بوده ولی آن اجرا به زندان اعلام نکرده تا اینکه حبس اش را بکشم ولی بعد از آزادی فهنیدم ممنوع الخدمات هستم پیگیر شدم فهمیدم که اجرای احکام آن شهر ممنوع الخدمات شدم الان باتکجه ره اینکه مدارک ثابت میکند که چند بار نیابت آمده ولی اجرای احکام آن را پس میفرستاده است و به زندان اعلام نکرده است اینجا تقصیر اجرا است باید چه کار کنم که در تاریخ که نیابت امده من حبس بودم الان چه کارکنم خدایش کمکم کنید چون واقعا در حقم اجحاف شده است باسپاس فراوان از شما ممنونم

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر قصوری صورت گرفته امکان شکایت وجود دارد...

درود بر شما، چنانچه قصور مجری و کارمند اجرای احکام محرز شود، میتوانید از ایشان شکایت کنید.

سلام
باید از کارمند دفتری که قصور کرده شکایت کنید.

درود
اگر مجری احکام مرتکب تقصیر شده می توانید علیه وی اقامه دعوی مقتضی کنید.