آیا امکان شکایت و فسخ قرارداد رو دارم یا نه؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۷۹ #04054266

سلام

بنده در سال ۹۴ خانه ای را از مشاور املاک در صباشهر شهریار پیش خرید کرده و بیشتر مبالغ آن را پرداخت کردم ولی اکنون با گذشت ۴ سال هنوز واحد بنده تحویل داده نشده و چون بنده در خرید خانه دقت لازم را نداشتم نه تنها برای من بلکه سایر واحدها را هم، زمان تحویل در قرارداد ذکر نکرده اند.

آیا امکان شکایت و فسخ قرارداد رو دارم یا نه؟

تو رو خدا کمکم کنید با کلی وام و قسط اونجا رو خریدم و هرروز از فکر و خیال دارم دیوونه میشم.

ممنون

مشاوره حقوقی ملکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
دردادگاه حقوقی دادخواست الزام به انجام تعهد مطرح کنید

بسمه تعالی : بنا بر قوانین پیش فروش املاک : قراردادهایی قابل رسیدگیست که در دفاتر اسناد رسمی منعقد گردد و بنوعی از قراردادهای پیش فروش در غیر از دفاتر اسناد رسمی بعنوان جرم غیر قابل رسیدگی یاد کرده اما باز خدمتتان عرض کنم بهترین راه این است مجددا قرار داد رو با رفع نواقص در دفتر اسناد رسمی و ذکر مدتی که بتواند کمکی به فروشنده کند منعقد کنید یا با دلایلی که نشان از نیاز شما به قرارداد رسمی ست فروشنده را مجاب به ثبت در دفترخانه نمایید ولو با مدتی طولانی تر اما برای شما معتبر تر خواهد بود