آیا حبس تعزیری قابل خرید و یا تبدیل هست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۹۵ #03936891

سلام
من ۲ سال حبس دارم یک سال رو کشیدم مابقی حبس رو میشه خریداری کرد

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

هیچ حبسی قابل خریدن نیست امابارضایت شاکی می توانید آن را تبدیل جریمه نقدی کنید ازطرفی, ممکن است مشمول عفو۹۹قراربگیرید

وقت بخیر ، خیر نمیشه خرید ولی قابل تخفیف و تعلیق ممکنه باشه

سلام
مابقی حبس رو میشه خریداری کرد////
قاضی می‌تواند با توجه به تشخیص خود حبس را تبدیل به جزای نقدی کند و بر اساس قانون،
البته قانونگذار در شرایط خاص به قاضی این اجازه را داده است که مجازات حبس را تبدیل کند.هنگامی که حکم حبس تعزیری کمتر از ۳ ماه باشد قاضی موظف است این حبس را تبدیل به جزای نقدی کند.
طبق قانون مجازات اسلامی مصوب سال ۹۲ پیش‌بینی شده جرائمی که حبس کمتر از ۶ ماه داشته باشند یا برای آنها هیچ شاکی وجود نداشته باشد و یا درصورت وجود رضایت شاکی، قاضی باید از مجازات جایگزین حبس استفاده کند.