الان که ۶ ماه از رای گذشته پس چرا اطلاعات سند باز به همون حالت قبل است و باطل نشده؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۵۰ #03916771

اواخر تیر ماه سال ۹۹ پدر شوهرم اقدام به درخواست یک دستگاه لودری کرد که ۲ دانگ به نام فرزند پسر ارشد و ۴ دانگ به نام فرزند کوچیکش بود که شوهر بدبخت بنده س با همکاری صاحب نمایشگاه که از قبل با هم فامیل هم بودن و همون صاحب نمایشگاه این لودر رو به پدر شوهرم فروخت، به کمک شهادت دروغ مبنی بر اینکه صاحب نمایشگاه در غیاب پدر ان دستگاه لودر رو بصورت غیرقانونی به نام فرزندان زده حکم به نفع پدر شوهر صادر شد (شهادت دروغ رو خود صاحب نمایشگاه به همراه شریکش در دادگاه دادن و فرزند ارشد ان پدر هم شهادت داد که پدر روز تنظیم سند نبوده) خلاصه حکم صادر شد برا ابطال سند الان من سایت استعلام سند رو که باز میکنم مشخصات سند رو به صورت همون قبلی نمایش میده بدون هیچ کم و کسری و نزده ابطال
میخواستم بدونم الان که ۶ ماه از رای گذشته پس چرا اطلاعات سند رو باز به همون حالت قبل میاره و باطل نشده؟ مگه فرایندش چقدر طول میکشه؟ یا ممکن هست که نتونسته باشن سند رو ابطال کنن؟
ممنون میشم راهنمایی در این خصوص کنید

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

رای قطعی لازم الاجراست بنظر میرسد شما درخواست اجرای حکم نکردید

بعد از صدور رای ابطال سند ، خواهان باید از دادگاه تقاضای اعلام حکم به مراجع مربوطه را بکند تا در سوابق امر موضوع منعکس شود .

درود بر شما، چنانچه ایشان در خصوص اجرای حکم اقدامی نموده باشند، احتمالا در بارگزاری و بروزرسانی اطلاعات وقفه ایجاد شده است.

درود بر شما
رای قطعی لازم الاجراست ممکن است هنوز جهت اجرا اقدام نکرده باشند یا هنوز در سایت اطلاعات جدید بارگزاری نشده باشد .

با سلام
رای قطعی لازم الاجراست و صرفا بارگزاری در سامانه و به روز رسانی با تاخیر صورت گرفته است .

درود
شاید صرفا حکم گرفته اند و برای اجرای آن اقدام نکرده اند.

با درود، حتما اقدام نکرده اند ، قاعدتا تغییر می‌یابد و مفاد رای قطعی لازم الاجراست و می‌بایست اجرا گردد