فساد اخلاقی با سوء پیشینه کیفری چه تفاوتی داره؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲,۷۱۸ #03902988

با سلام
در شرایط شرکت در آزمون سراسری نوشته شده نداشتن سوء فساد اخلاقی. میخواستم بدونم فساد اخلاقی با سوء پیشینه کیفری چه تفاوتی داره؟
و با توجه به اینکه یک تبصره وجود داره و فرد که دارای فساد اخلاقی با احراز توبه بخشیده میشه، در چه نهادیی فرد باید توبه کنه؟

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
مرجعی جهت توبه در خصوص فساد اخلاقی وجود ندارد و البته اثبات وجود فساد اخلاقی نیز به نظر نیاز به ادله دارد

فساد اخلاقی که همان عبارت دیگر اخلاق فاسد می باشد عبارت است از  رفتارهای غیر عادی و غیر مورد پسند عقل و دین که خارج از حد اعتدال رفتارهای آدمی است.

با سلام و احترام نداشتن سوپیشینه در موارد خاص و محدود است که فردی در اثر ارتکاب جرمی برای مدتی از حقوق اجتماعی محروم می شود مثلا اگر محکوم به شلاق حدی شده باشد ۲سال محرومیت دارد اما نداشتن سو فساد اخلاقی مفهومی کلی است و در محدوده اخلاق و روابط اجتماعی در اجتماع می باشد و هیچ ارگانی گواهی عدم سو فساد اخلاقی صادر نمیکند