اخراج از محل کار بدون داشتن قرارداد کتبی به چه صورتی است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۲۱ #03831389

شهرداری امور مربوط به دبیرخانه و شبکه دولت و ماشین نویسی را به یک شرکت خصوصی واگذار نموده و من نیز که قبلا با شهرداری قرارداد داشتم طی قرارداد موقت دوماهه از تاریخ مرداد ۹۶ لغایت مهرماه ۹۶ به مدت ۲ ماه قرارداد امضا کرده و مشغول به کار شدم . پس از اتمام مدت اولیه قرارداد تاکنون در همان شرکت مشغول به کار می باشم و اکنون کارفرما زمان همکاری و اشتغال به کار اینجانب را پایان اردیبهشت ۹۷ اعلام نموده است.
حال با توجه به اینکه از مهرماه ۹۶ تا کنون بدون عقد قرارداد کتبی مشغول به کار بوده ام کارفرما می تواند من را اخراج نماید؟ من به عنوان نیروی دائم محسوب می شوم یا خیر؟

مشاوره حقوقی اداره کار
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام- بله کارفرما می تواند شما را اخراج کند. ولی شما هم می توانید به اداره کار مراجعه و شکایت خود را مطرح نمائید/.