آیا میتوانم از راننده با عنوان مزاحمت ناموسی و ضرب و جرح، شکایت کنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱,۹۰۹ #03799352

باسلام.
بنده و همسرم در خیابان تردد داشتیم که راننده تاکسی با توجه به فاصله ای که میان من و همسرم بوده متوجه حضور بنده نبوده و حرف زشتی به همسر بنده می گوید من هم وارد عمل شدم و دست اون راننده رو گرفتم و گفتم چرا متلک میپرونی مگه خودت ناموس نداری شماره ماشین تاکسی رو گرفتم و به تاکسیرانی اطلاع دادم که ماشینشو توقیف کردن روز بعد راننده خودزنی میکنه و ابروی خودشو پاره میکنه و از پزشکی قانونی نامه میگیره و از من شکایت میکنه که برای من ابلاغیه می آید که برم کلانتری.
در حال حاضر من چه اقدامی باید بکنم؟
آیا با داشتن فقط شاهد میتونم اثبات کنم که من به این آقا صدمه نزدم؟
آیا میتونم در صورت بی گناهیم از این راننده شکایت بکنم؟

مشاوره حقوقی کیفری
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله باداشتن شاهد می توانید بی گناهی خود را اثبات کنید

سلام ابتدا شاکی باید با معرفی شهودی که در صحنه حاضر بوده اند ایراد ضرب و جرح را اثبات کند . ضمن این که به صرف ادعای ایشان هیچ جرمی ثابت نمی شود .

بله میتوانید شهود برای اثبات ادعایتان معرفی نمایید و ایشان بایستی ادعایش را اثبات نماید در صورت عدم اثبات و صدور منع تعقیب شما میتوانید اعاده حیثیت نمایید .

سلام دوست گرامی
خود زنی توسط پزشکی قانونی تا حدودی قابل تشخیص است، و اگر شما درگیری فیزیکی با ایشان نداشته اید حتما با شهود وارد شده و میزان عمل خود را توضیح دهید.

با سلام و احترام
چون ایشان مدعی هستند باید ادعای خود را با شهادت ثابت نمایند

سلام

از خلال سوال شما اینطور بر می اید که راننده در روزی که موضوع را به تاکسیرانی گزارش کردید و خودرو اش توقیف شد و به پارکینگ رفت سالم بوده بعدا خودزنی کرده اگر اینطور باشد می توانید از دادگاه بخواهید از تاکسیرانی و پارکینگ خودرو که شاهد سلامت راننده در روز حادثه بوده اند تحقیقات شود.

سلام
درر واقع این آقا باید ثابت کنند که شما ایشان را مورد ضرب و جرح قراردادید... همچنین اگر درگیری منجر به جرح اتفاق افتاده بود با کلانتری تماس گرفته میشد... استناد به شاهد هم میتواند کمک کند اما بستگی به نظر قاضی دارد