اگر مدارک دست شخص دیگری باشه؛ میتونه سوء استفاده داشته باشد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۰۱ #03667461

درود

بنده تقریبا ۱۰ سال قبل با دوستانم شرکتی تاسیس کردیم با مسئولیت محدود، تقریبا ۸ سال هست که فعالیت نداشتیم ولی تا به حال برای انحلال شرکت هم اقدامی نداشتیم. مالیات و ... هم ندادیم. متوجه شدم مدارک ثبتی شرکت گم شده یا ممکنه دست شخص دیگری افتاده باشد. الان از نظر قانونی برای شرکت، مالیات، جریمه و ... چه اتفاقاتی ممکنه بیفته و اگر مدارک دست شخص دیگری باشه میتونه اسفاده سوء داشته باشه؟ مثلا فاکتوری با اسم شرکت صادر کند که ما شرکا مشمول جریمه بشویم؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله قطعا می تواند مورد سو استفاده واقع شود لذا در اسرع وقت نسبت به انخلال شرکت اقدام نمایید