پرداخت خسارت چگونه باید محاسبه شود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۳۴ #03667176

باسلام
حدودیک سال قبل با وسیله نقلیه یک نفر به درخت زدم و خسارت وارد کردم. همون زمان گفتم خسارتش رو میدم برو درستش کن ولی صاحب ماشین پشت گوش انداخت و نرفت درستش کنه.الان میگه می خوام برم درستش کنم، حالا سوال اینجاست باید طبق سال قبل هزینه پرداخت کنم یا الان؟
همون زمان میشد ۲۰۰ هزار تومن ولی الان ۹۰۰ هزار تومن میشه.

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به اینکه در آن زمان خسارت پرداخت نشده و رسیدی نیز بابت اینکه مالک خودرو تمایل به دریافت خسارت ندارد از ایشان ندارید باید بر نرخ روز جبران خسارت کنید.

بایستی به نرخ الان پرداخت نمایید .