چه مقدار از حکم در تجدید نظر معمولا تعلیق می شود ؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۲۰ #03605493

با سلام ، حکم مجازات توهین و تهدید در فضای مجازی که ۷۴ ضربه شلاق بابت توهین و ۲ سال حبس بابت تهدید می باشد و ذکر شده که منحصرا مجازات اشد قابل اجرا خواهد بود ، آیا تعلیق می شود ؟ و اگر بشود چه مقدار از حکم تعلیق می شود ؟ متهمان سابقه کیفری ندارند ولی یکبار به جرم مزاحمت تلفنی در دادگاه به آنان رضایت دادم و مجددا انجام دادند ، خواهشمندم راهنمایی بفرمایید ممنون

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه

سلام
باتوجه به اینکه مجازت شما تعزیری میباشد لذا قابل تعلیق،تعدیل و تبدیل خواهد بود.

سلام
مجازاتها تعزیری و قابل تعلیق هستند و میزان و نحوه ان بستگی به نظر قاضی دارد

با سلام دادگاه تجدید نظر موظف به تعلیق حبس نمی باشد لذا هر احتمالی ممکن است ممکن است تایید بشود ممکن است کل و یا بخشی تعلیق شود ممکن است کم شود و حتی ممکن است تبرئه شود
تجدید نظر مجددا پرونده رابررسی می کند و تصمیم می گیرد