با عدم رسیدگی به پرونده بعد از گذشت چند ماه چه باید کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۱۶ #03484454

با سلام،
من بعنوان زوج سال گذشته از طریق وکیل اقدام به تشکیل پرونده برای طلاق کردم، دی ماه دادگاه تشکیل شد، و به داور هم معرفی شدیم. هنوز بعد از گذشت ۵ماه حکمی توسط دادگاه صادر نشده است. وکیل من می گوید که چندبار به دادگاه مراجعه کرده و لایحه هم داده ولی ترتیب اثری نمی دهند. وکیل می گوید که جواب وکلا را درست نمی دهند و خواست که من به صورت حضوری بروم.
من هم به صورت حضوری مراجعه کرده ام و عنوان شد که در نوبت بررسی است. برای اینکه چه مدت طول میکشد هیچ پاسخی نمی دهند. ممنون می شوم راهنمایی بفرمایید برای تسریع چه کاری می توان انجام داد؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف مرد
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

این امر در صلاحیت شعبه رسیدگی کننده است و با توجه به شیوع بیماری و تجدید وقت های دیگر پرونده ها در شعبات زیاد و موجب تاخیر در رسیدگی ها شده است