مدعی هست که شما منو فریب دادی، چطور قانونا اقدام کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۲۲ #03414854

با سلام ووقت بخیر
بنده خانمی هستم که در دوران عقد هستم و با همسرم مشکلات بسیاری داریم نزدیک به یکسال سر مسائل مختلف. مهریه و نفقمو اجرا گذاشتم حالا ایشون به خاطر این موضوع که بنده قبل از ایشون یک نامزدی داشتم که سه ماه خطبه محرمیت بینمون بوده فقط و و بجز خانواده ها هم کسی نمیدونست ( و این مساله رو روز اول تا حدودی توضیح دادم‌ که ایشون اجازه نداد اسم بیارم که بینمون خطبه محرمیت بوده، اجازه نداد ادامه بدم گفت مهم نیست)
حالا بعد از این همه مشکل مدعی هست که شما منو فریب دادی و من نمیدونستم و توضیح دادی نشنیدم و...و برای این موضوع وکیل گرفتن که اذیتم کنن
میتونن کاری بکنن؟ و اذیت کنن؟ تکلیفم چیه
البته ناگفته نماند که رابطه نزدیکی و.. با اون اقا اتفاق نیفتاده فقط در حد صحبت
راهنماییم کنید لطفا

مشاوره حقوقی فسخ نکاح
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
ایشان بایستی برای اثبات ادعای خود مبنی بر فریب در ازدواج مدارک و شواعدی ارایه نمایند که هیچگونه اطلاعی از ازدواج قبلی شما نداشته اند
و در مقابل شما نیز میتوانید با ارایه شهود و مدارک و مستندات به دادگاه اثبات نمایید که این موضوع را به زوج اعلام و ایشان اگاهی کامل در این مورد را داشته اند .

سلام
خیر اگر اطلاع داشته مشکلی نمی تونه به وجود بیاورد

به نام خدا و با سلام
اگر از شرایط ضمنی یا صریح عقد این بوده که شما قبلا ازدواج نکرده باشید (ولو در حد صیغه محرمیت و بدون داشتن رابطه) و رابطه قبلی شما و عدم اطلاع همسرتان از آن اثبات شود از موارد فسخ نکاح است
موفق باشید