آیا مطابق با قواعد حقوقی ایران، اگر متشاکی، با شاکی نسبت رسمی ازدواج و حتی نامزدی نداشته باشد، آیا جرمی توسط دادگاه برای شخص شاکی در نظر گرفته خواهد شد؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲۷۸ #03361288

با سلام و عرض ادب.
منظورم این است که آیا برای اینکه در دادگاه به نتیجه برسیم، حتما باید رابطه ی تعریف نشده از نظر قانون اسلامی را، نامزدی معرفی کنیم یا اشکالی ندارد همان رابطه ی دوست دختر دوست پسری درج شود؟ خواهرم از دوست پسر سابق خود به مدت سه سال دروغهای بسیار زیاد شنیده (به حداقل ۶۰ دروغ اعتراف کرده، از جمله مدرک دانشگاه تا برداشتن پول از کارت و واریز به حساب شخصی)، و همچنین یک میلیارد و خرده ای پول خواهرم دست این آقاست و یکسال است او را معطل کرده. خوشبختانه از او رسید با مهر و امضا گرفته است. ولی نگران است که اگر به دادگاه رجوع کند به دلیل اینکه نامزدی یا ازدواج انجام نشده، نتواند جرم دوست پسر سابق را ثابت کند. تمام مدارک از جمله، مسیجهای دروغ او و حتی اعتراف او به دروغهای پاتولوژیک موجود است. همچنین دوست پسر سابق خواهرم برگه ی بستری روانپزشک را هم گرفته و ما نمیدانیم آیا با داشتن برگه ی بستری میتواند از جرم مبرا شود یا نه. البته تشخیص افسردگی ماژور دادند.
با تشکر

مشاوره حقوقی کیفری
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
خیر خواهر شما جرمی مرتکب نشده است
و شما میتوانید اینگونه مطرح بفرمایید که در دوران آشنایی قبل از ازدواج بوده اند
بااستناد به رسید دریافتی میتوانید دادخواست مطالبه وجه دهید

امکان استرداد وجوه پرداخت شده میسر است

با سلام
می توانید دادخواست مطالبه وجه بدهید.

سلام .می توانید دادخواست مطالبه وجه به استناد فیشهای واریزی دهید واگر دریافت مبالغ از خواهر با فریب و صحنه سازی بوده شکایت کلاهبرداری نماییدباارایه ادله

سلام وقت بخیر
میتوان وجوه پرداخت شده را مسترد نمود.

درود
امکان استرداد وجوه وجود دارد ارتباطی به رابطه ندارد

امکان استرداد وجوه پرداخت شده وجود دارد.