طرف میتونه ثابت کنه که من هک نکردم و خانم با من دوست بود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۸۳ #03281275

خواهرم متاهله با یه نفر ارتباط تلفنی ز طریق واتساپ و اینستا داشته و یه سری عکس معمولی براش فرستاده و پیام هایی هم بینشون رد و بدل شده و طرف از پیام ها و عکس ها اسکرین گرفته و تهدیدش میکنه اگر پول نده بهش آبروشو میبره حالا شوهر خواهرم از طرف شکایت کرده بخاطر تهدید ولی نمیدونه خواهرم خودش به این ادم پیام داده و عکسشو فرستاده.
چون خواهرم ادعا کرده که طرف منو هک کرده. و عکسامو برداشته و یه سری چت دروغی ساخته و اسکرین گرفته. البته هم اکن طرف هم خواهرم دیلیت اکانت کردن ولی اسکرین شات ها و عکس ها دست اون طرف هستش. طرف میتونه ثابت کنه که من هک نکردم و خانم با من دوست بود؟ و اگر اینطور بشه چی میشه؟
میخواستم راهنمایی کنید مرسی

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در مورد پیامها و پیج های تلگرام و اینستا امکان استعلام و ردیابی وجود ندارد چه برسد به اینکه دلیت اکانت هم شده باشد . در صورتیکه طرف مقابل نتواند ارسال عکسها از سوی خواهرتان را ثابت نماید با توجه به نوع پیامها و عکسها احتمال محکومیتش وجود دارد .