اشتغال در سالن زیبایی جدید مستلزم امضای برگه در سالن قبلی است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۳ #03270565

سلام وقت بخیر، خواهر من در یک سالن زیبایی به عنوان ناخن کار به مدت ۱۳ ماه کار کرد. قرارداد داشت اما تک نسخه‌ای بود و نسخه دیگری به ما ندادند. به دلیل شرایط بد اون سالن بعد از ۱۳ ماه خواهرم قصد خروج داشت. ۳ هفته قبل به کسی که برایش کار می‌کرد اطلاع داد که می‌خواد بیاد بیرون و تا تاریخی که گفتن اونجا موند. در این فاصله در سالن جدیدی که پیدا کرده بود مستقر شد. بعد مدیر داخلی سالن جدید با ما تماس گرفت که باید برگردین وگرنه شکایت می‌کنم. بعد از ۱۰، ۱۵ روز با خواهرم تماس گرفته شد که باید بره اتحادیه. در اون جلسه دو مدیر سالن بودند و ما، مشخص شد که یک اختلافی هم بین ۲ مدیر سالن بوده و حرف مدیر قبلی این بود که چرا به ما نگفته و در آخر گفت که باید بیایی سالن برگه‌ای امضا کنی که بتونی در سالن‌های دیگه کار کنی.
آیا این کار نیازه؟ چون خواهرم اصلا نمی‌خواد روبرو بشه و یکی از پرسنل سالن قدیم به تک تک پرسنل سالن جدیدی که خواهرم رفته بود گفته بود حتما باید خواهرم رو بیرون کنند وگرنه سالن پلمپ میشه. با ما هم خیلی بد صحبت کردند و خواهرم حتی الان از سالن جدید هم اومده بیرون.

مشاوره حقوقی قرارداد
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام شما ابتدا می‌بایست انحصار وراثت مادربزرگ را اخذ نمایید سپس انحصار وراثت پدر را اخذ نمایید

با سلام
باید متن قرارداد خواهر شما با سالن مورد بررسی قرار بگیرد و براساس آن اقدام می شود.
اگر مدت قرارداد تمام شده باشد اقدامی نیاز نیست.
اگز هنوز مدت قرارداد باقی باشد اصولا یک ماه قبل از استعفا باید به صورت کتبی به کارفرما اعلام شود.

مفاد قرارداد خواهرتون با سالن برای اظهارنظر مورد نیاز است.

با سلام
قرارداد مذکور بایستی بررسی شود تا بتوان پاسخ صحیحی ارائه نمود هرچند بعید است چنین امضا و تاییدیه ای نیاز باشد و خواهر شما روال خاتمه کار را به درستی طی کرده است.

سلام چنانچه تحت قرارداد باشد مفاد آن برای پاسخ دقیق تر نیاز است هرچند به صورت کتبی می توانند استعفای خود را به طرف قرارداد از یک ماه قبل اعلام کنند و نیاز به امضا برگه ی خارج از عرف هم نیست