برای پرونده بنده وقت نظارت تعیین شده است این وقت نظارت به چه معناست؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۵۹۷ #03211266

سلام بنده درخواست به الزام تمکین خانمم را داده بودم و دو بار از سوی دادگاه برای بازرسی منزل اینجانب آمده بودند و در هر دو بازدید تایید شد و بعد از آن حکم عدم تمکین ایشان صادر شد. سپس خانم بنده در اعتراض گفته که شوهر من بیمار است و مرا شکنجه روحی و آزار می دهد و وضعیت مالی اش خوبه این سخنان را از دروغ گفته و سپس در ادامه بیان کرده اسباب و خانه در شان من نیست در حالی که دوبار از سوی دادگاه تایید شده است. دادگاه تجدیدنظر لایحه دفاعیه خواست تا جواب ایشان را بدهم و من لایحه را فرستادم. امروز که به سامانه ثنا برای پیگیری پرونده رفته بودم برای پرونده بنده وقت نظارت تعیین شده است این وقت نظارت به چه معناست؟ آیا با وجود تایید دوبار دادگاه احتمال لغو حکم بدوی وجود دارد؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

وقت نظارت یعنی پرونده در شعبه در حال بررسی و تحقیقات است نگرانی وجود ندارد

وقت نظارت موعد وزمان بررسی پرونده توسط خود شعبه است

تعیین وقت نظارت بازنگری بیشتر پرونده از سوی قاضی بدون حضور طرفین دعوا می باشد

درود
وقت نظارت برای بازنگری پرونده است.

وقت نظارت (وقت احتیاطی)ویژه خودشعبه است به جهتی تعیین می شود تا احتمال استعلام یا مورد دیگری باشد احتمال صدور رای قبل ازآن وجوددارد

با سلام . وقت نظارت به دستور قاضی شعبه تعیین می گردد و حتی ممکن است قبل از آن تاریخ رای صادر شود و یا تعیین وقت رسیدگی و هر اقدامی که قاضی صلاح بداند انجام می شود .

با سلام
وقت نظارت از باب در جریان بودن پرونده و تحت نظر بودن است و جای نگرانی در این خصوص وجود ندارد .