رفته از همسر من شکایت کرده و حسابهارو بسته است، باید چیکار کنیم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۷۲ #03166162

سلام چند دو ماه پیش فردی از کرج به حساب همسرم اشتباهی پول ‌واریز کرده و چون همسرم ضامن بوده برداشت شده از حسابشون. این اقا رفته از همسر من شکایت کرده و حسابارو بسته الان باید چیکار کنیم این اقا میگه ۱ میلیون بیشتر بدین تا رضایت بدم و اینکه شنبه تا دوشنبه دادگاه تهران باز است چون از مشهد باید بیایم ما
ممنون میشم راهنمایی کنین

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ایشان صرفا می تواند مطالبه وجوه واریزی به حساب شما را بخواهد

از طریق دفترخدمات قضایی لایحه ارسال کرده و آمادگی جهت پرداخت مبلغ را اطلاع دهید .

با سلام
اولا فرد صرفا میتواند مبلغ واریزی که به حساب شما زده را مطالبه نماید نه مبلغ اضافی را .
و نیز چون سوء نیتی در کار نبوده و بانک این مبلغ را از حساب همسرتان برداشت نموده لذا برای همسرتان مورد خاصی پیش نخواهد امد و با پرداخت این مبلغ واریز شده میتوانید اقدام به رفع مسدودی حساب نمایید

باسلام
درجلسه دادگاه حتما حاضرشوید.
لایحه دفاعی تنظیم کنید مبنی بر عدم سوء استفاد ازمبلغ مذکور وبه علت اینکه نامبرده ضامن بوده خود بانک ارحساب برداشت را انجام داده وشمافقط محکوم به پرداخت اصل مبلغ خواهیدشد ودرخواست مبلغ اضافی جهت رضایت رانپذیرید.

سلام و درود، این ‌مورد از مصادیق ایفای ناروا می باشد که گیرنده ی مبلغ ملزم به بازپرداخت آن خواهد بود؛ اما با توجه به ضمانت و عدم تقصیر شما در برداشت پول ، مطابق لایحه ی دفاعیه و استعلام بانکی در دادگاه اقدام به دفاع کنید؛ در هر صورت ملزم به پرداخت پول و احیانا خسارات آن می باشید اما مبلغ اضافی که طرف مقابل خواسته است را‌ بدون دلیلی ملزم نخواهید بود؛ موفق باشید.

با سلام
شما باید لایحه ی دفاعیه تنظیم کنید واز خودتون دفاع کنید با توضیح عدم سوء نیت از برداشت حساب وجه ، وشما باید درروزی که در ابلاغیه اعلام شده در دادگاه حضور پیدا کنید