آیا میتوانم از طریق دادگاه ثابت کنم کلیه پول منزل و قسط هارو من پرداخت کردم شش دانگ خونه بنام من بشود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۲۸۴ #03144604

ملکی خریداری شده بعلت قانون سه دنگ سه دنگ وام زوجین بانک مسکن ملک بنام من و همسرم شد و تا ۸سال ماهی ۲۸۰۰۰۰۰ تومان قسط دارد بعد از دو سال به اختلاف خوردیم همسرم میگن مهریه اتو ببخش سه دنگ رو بهت پس بدم ایا میتوانم از طریق دادگاه ثابت کنم کلیه پول منزل و قسط هارو من پرداخت کردم شش دانگ خونه بنام من بشه یا خیر؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
یا میتوانم از طریق دادگاه ثابت کنم کلیه پول منزل و قسط هارو من پرداخت کردم شش دانگ خونه بنام من بشه یا خیر؟
بله با ارائه دلیل و برای اثبات ادعای خود باید دلیل محکمه پسند ارائه کنید
می توانید با استناد به ادله اثبات دعوا .حقوق قانونی خود را طرح و باز یابید.
از نظر دادگاه، همه شکایاتی که علیه اشخاص حقیقی و حقوقی مطرح می‌شود، جنبه ادعا دارد و تنها زمانی می‌توان درباره آنها حکم صادر کرد که این ادعاها به اثبات برسد