مدت زمان انتظار پرونده جهت رسیدگی در اجرای احکام چقدر است؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱۸۸ #03082403

سلام
الان پرونده من بیشتر از یک ماه است که از شعبه فرستاده شده اجرای احکام من رفتم اجرای احکام گفتن باید صبر کنی تا برات پیامک بیاد.

مشاوره حقوقی کیفری
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به ازدحام پرونده ها زمان دقیق قابل پیش بینی نخواهد بود

درود
بستگی به حجم پرونده دارد لیکن باید منتظر بمانید یا حضوری مراجعه نمایید

باسلام
مدت زمان دقیقی نمیتوان پیش بینی کرد بستگی به موضوع شما وشعبه دارد

با توجه به شرایط کنونی زمان مشخصی نمی توان تعیین کرد

با سلام
زمان مشخصی را نمی توان بیان نمود.
بستگی به حجم پرونده های شعبه مذکور دارد.

نمی توان زمان مشخصی اعلام داشت اما بسته موضوع پرونده و شرایط کرونا گاها بیش از ۴ ماه طول می کشد

از طریق اجرای احکام پیگیری نمایید، به نظر می‌رسد آنچنان طول نکشیده است.