سن قانونی خروج از کشور برای دختر مجرد چه زمانی است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۹۲ #03031379

با سلام

میخواستم راجب سن قانونی خروج از کشور برای دختران مجرد مطلع بشم! منظورم بدون داشتن اجازه ی کتبی از پدر هست.

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما تازمانی که مجرد هستید بدون اجازه پدرتان حق خروج از کشور ندارید حتی اگر ۴۰ ساله شوید و بعد از ازدواج هم باید با اجازه شوهر از کشور خارج شوید

پس از ۱۸ سالگی نیازی به اجازه پدر نیست

با سلام‌و احترام
۱۸‌سال تمام ولی برای خروج از کشور اجازه پدر لازم‌است

۱۸ سالگی

سلام اخذ گذرنامه امکان پذیر است اما خروج از کشور منوط به اجازه ولی است .

شما پس از ۱۸سالگی می توانید جهت اخذ گذرنامه اقدام کنید ونیازی به اجازه پدر ندارید