اگر کسی در پیام به دیگری گفته که به کسی تجاوز کرده، آیا می توان این رو به عنوان مدرک در نظر گرفت که مثلا اقرار کرده در حالی که اصلا این کار رو نکرده؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۹۵ #03031106

سلام خسته نباشید. چند سوالی داشتم.

و اینکه اون شاهدان، هرکسی میتونند باشند؟چه شرایطی دارند؟
و اینکه مرور زمان برای آزار جنسی و تجاوز هست؟چقدره؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اقرار دارای شرایطی است و هر حرفی را نمیتوان به عنوان اقرار محسوب و تحت پیگرد قرار داد .

باید فرد در مقام اقرار باشد.
و اقرار در دادگاه پذیرفته است.
اما جهت اثبات ادعاها می‌توان بدان ها استناد نمود.

خیر اقرار باید نزد قاضی دادگاه باشد

سلام و درود
در عالم حقوق این مورد از مصادیق اقرار نیست
اقرار مورد نظر حقوقی اقرار نزد قاضی است
البته این مورد در صورت وجود دلایل دیگر می تواند اماره باشد و به علم قاضی کمک کند
اگر مصداق جرایم حدی باشد مشمول مرور زمان نمی شود
موفق و موید باشید

اقرار باید نزد قاضی و یا کتبی باشد

درود
اقرار باید نزد مقام قضایی باشد. جرایم حدی مشمول مرور زمان نمی شوند

سلام
اقرار در صورتی معتبر است که در نزد قاضی صورت گیرد لذا صرف یک پیامک دلیل بر اثبات جرم تجاوز نمی باشد