بیمه بیکاری از زمان تسویه تعلق می گیره یا زمان اتمام قرارداد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۷۲ #03012369

خانمی متاهل هستم با ۱۲ سال سابقه کار که متاسفانه یکماه اخر خدمتم در کارگاه مورد سو استفاده جنسی قرار گرفتم و ان رو به شوهرم گفتم و با هم به عقیدتی مراجعه کردم حالا منو هم محکوم کردن و بعد از اتمام قراردادم از بستن قرارداد جدید جلوگیری شد که به وزارت مراجعه و نامه بازگشت به کارمو زدن الان مدیر عامل و شرکتهای تابعه از پدیرش من خود داری می کنند ایا راهکار حقوقی داره در صمن طرف مقابل که کارمند رسمی بوده اخراجش کردن اما تسویه نکرده و داره تلاش می کنه برگرده بهمین دلیل منم نمیخوام تسویه کنم در ضمن الان که ۳ ماه از این موضوع می گذره

مشاوره حقوقی قانون بیمه
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و ادب ابتدا از طریق اداره کار محل اقدام کرده و در صورت عدم نتیجه از دیوان عدالت اداری شکایت خود را پیگیری کنید

سلام و درود
اگر قصد بازگشت دارید ابتدا دادخواست به اداره کار و در صورت عدم نتیجه دادخواست به دیوان عدالت
اگر قصد استفاده از بیمه بیکاری میبایست ظرف ۱ ماه اقدام کنید و درصورت پذیرش از زمان قطع همکاری
موفق و موید باشید

با درود.. در اینخصوص در صورنیکه قصد استفاده از بیمه بیکاری خود را دارید، باید ظرف یک ماه مراتب همکاری و یا عدم همکاری و یا اخراج و اتمام قرارداد خود را به اداره کار محل اعلام نموده و از این طریق تقاضای دریافت بیمه بیکاری را مطرح نمایید..
موفق باشـید..

با سلام، چنانچه قصد استفاده استفاده از بیمه بیکاری دارید، بایستی ظرف یک ماه موضوع اخراج یا تسویه یا اتمام قرارداد را به اداره کار اعلام و تقاضای دریافت بیمه بیکاری کنید.

ازطریق اجرای احکام اقدام نمایید

در صورتیکه بخواهید موضوع بازگشت به کار را ادامه داده و پیگیر شوید میتوانید از طریق اداره کار و سپس دیوان عدالت اداری شکایت خود را مطرح نمایید . اگر هم قصد استفاده از بیمه بیکاری را داشته باشید باید ظرف یک ماه موضوع قطع همکاری را اعلام و تقاضای دریافت بیمه بیکاری را مطرح نمایید .

اگر هیات عالی حل اختلاف اداری که در وزارت خانه ها مستقر است رای به ذی حق بودن شما در مورد رعایت شئونات حرفه ای داده کلیه حقوق دوران تعلیق از کار باید از سوی کارفرما پرداخت شود و دیگر بحث به بیمه بیکاری از تامین اجتماعی نمی کشد.