نتیجه بی توجهی به ابلاغیه دادگاه چیست؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۵۰ #03011565

سلام من یه دانش اموز هستم و شوهر خالم به جرم طلب داشتن از من شکایت کرده و ابلاغیه دادگاه به شهرستان خونه پدربزرگم فرستاده شده اگه من به ابلاغیه بی توجهی کنم نتیجه چی میشه؟

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود..
احتمال دارد خواهان با سوء استفاوه از عدم حضور شما در جلسه دادگاه، ممکن است مدارک و دلایل غیرمستدل علیه تان استفاده کند..
در هر حال عدم حضور شما در جلسه دادگاه، محکومیت غیابی صادر خواهد شد..
موفق باشید..

با سلام
در صورت عدم حضور دادگاه حکم غیابی صادر خواهد کرد ولی بهتر است شما در دادگاه حضور بعمل برسانید و از خود دفاع نمایید

سلام
در صورت عدم حضور حکم غیابی صادر میگردد !

وقتی از شما شکایتی شده و شاکی دارید باید با توجه به ابلاغیه ایی که برای شما صادر شده نسبت به حضور در جلسات و دفاع از خودتان اقدام کنید در غیر اینصورت جلسات تشکیل و بدون حضور شما و دفاعیات شما مبتنی بر اظهارات شاکی رای بر محکومیت شما صادر میشود .
موفق باشید

باسلام
در صورت عدم حضور شما در دادگاه،حکم بر محکومیت شما صادر خواهد شد

با سلام
به طور کلی حتما به ابلاغیه توجه کنید
و در جلسات رسیدگی حضور یابید.در غیر اینصورت مرجع قضایی در پرونده حقوقی بدون توجه به عرایض و مدارک شما به پرونده رسیدگی خواهد کرد.

با سلام
ابلاغیه را مطالعه نمایید بهتر است