امکان سوء استفاده از کپی مدارک هویتی می باشد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۷۱ #02797903

با سلام
می خواستم بپرسم امکان سوء استفاده از کپی مدارک هویتی ( کارت ملی و شناسنامه ) وجود دارد یا خیر؟چون اخیرا جهت استخدام به شرکتی مراجعه کردم که دفتر فاقد علائم و نشان بود و دلیل را طولانی شدن مراحل نمایندگی در شهرمان اعلام کردند و گفتند امروز کپی شناسنامه و کارت ملی را برای صدور چند سیمکارت برای کار (اپراتوری) برایشان بفرستم لذا این پرسش و نگرانی را داشتم که چون در جلسه بدوی در برگه معرفی برخی اطلاعات و اثر امضاء را پر کردم امکان سوء استفاده ار این اطلاعات و کپی مدارک وجود دارد یا خیر؟ از اطاله کلام پوزش می طلبم و از شما بابت صرف وقت جهت مطالعه مطلب و پاسخ سپاسگزارم

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بله از کپی مدارک هویتی نیز امکان سو استفاده وجود دارد.

سلام
بهتر است که مدارک هویتی ارسال نگردد چراکه موارد سوء استفاده دیده شده