گفتن باید برم دادگاه، لطفا بگویید در دادگاه چه اتفاق هایی می‌تونه بیفته؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۳۰۴ #02788087

سلام، رفتم برای گرفتن خلافی گفتن ماشین شکایت بد حجابی داره، رفتم وزرا گفتن ۷ بار پیامک اومده و بیشتر از ۴ بار دیگه تعهد نمیگیریم و باید برید دادگاه.
پیامکش به شرح زیر:
مالک محترم خودرو شماره-------------- به دلیل عدم ارائه/ التزام به تعهد حضوری، برابر ماده۶۳۸ ق.م.ا، تبصره یک ماده ۵ قانون حمایت از آمران معروف و ناهیان منکر مصوب ۹۴/۱/۲۳ و بخشنامه شماره ۹۰۰۰/۱۹۲۷۵/۱۳۹۸/۱۴۰ دادستان کل کشور، دستور توقیف خودرو شما در سامانه پلیس صادر گردیده است. لذا جهت پیگیری و تعیین تکلیف با در دست داشتن مدارک هویتی و مالکیتی به نزدیک ترین مرکز امنیت اخلاقی مراجعه نمایید.
و پیامک های بعدی:
مالک محترم خودروی شماره----------- پیرو ارسال پیامک قبلی پلیس بدلیل بی توجهی به اخطارهای پلیس مبنی بر عدم تکرار جرم کشف حجاب در خودرو (تکرار مجدد و یا عدم مراجعه) برابر قانون خودرو شما در لیست توقیف قرار گرفته است. جهت پیگیری و تعیین تکلیف با در دست داشتن مدرک هویتی و مالکیتی به نزدیکترین مرکز پلیس امنیت اخلاقی محل زندگی خود مراجعه نمایید.
ماشین تیگوان مدل ۲۰۱۸ با حدود قیمتی ۲ میلیارد

مشاوره حقوقی کیفری
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام خودرو توقیف می شود و جزای نقدی دارد.

متاسفانه بایدخودرو شما به پارکینگ برود

سلام
برای بار اول محکوم به جزای نقدی خواهید شد . و امکان توقیف خودرو در بازه زمانی ۱ تا ۳ ماه وجود دارد .

با سلام به طور حتم اتومبیل شما توقیف میشود و اگر بار اول باشد حداقل ۷روز در پارکینگ می ماند .اما با توجه به اینکه شما گفته اید ۷بار برای شما پیامک آمده امکان دارد این مدت طولانی تر شود. در هر صورت تمامی خلافی ماشین باید پرداخت شود و روند طولانی ای دارد. احتمال مجازات جزای نقدی هم وجود دارد.

جهت تعیین تکلیف مراجعه کنید درصورت اثبات بی اطلاعی و یا دلیل موجه برای عدم حضور ، بار اول محسوب شده و فقط جریمه می شوید .

توقیف خودرو و احتمالا جزای نقدی

با سلام
مطابق قوانین یاد شده در سوال شما و بخشنامه ها و......که برای شما پیامک هم گردیده
به احتمال بسیار زیاد اتومبیل شما توقیف خ.اهد شد/منتها د رخصوص شما چنانچه مرتکب {بار اول باشید} و مطابق ماده قانونی ۶۳۸ق.م.ا جریمه نقدی احتمالا اعمال خواهد شد./

با احترام