فسخ قرارداد موقوفه بابت عدم انجام تعهد و عدم امکان تصرف زمین

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۷۶ #02711639

سلام، یک قطعه زمین کشاورزی اوقافی از متولی موقوفه خریدم به صورت اجاره‌نامه‌ای و واگذاری حق مکتسبه. حال بعد از چند سال هنوز زمین را تصرف نکردم و دست متصرف غیرقانونی هست. من سال ۱۴۰۱ پول دادم الان بخوام دادخواست فسخ قرارداد را بزنم و مطالبه پول رو به نرخ زمین به قیمت روز بزنم میشه؟ یعنی پولم رو به قیمت روز زمین بگیرم امکان داره؟ دادگاه پولی که من دادم رو به نرخ الان زمین منطقه حساب می‌کنه؟ چون قیمت زمین کشاورزی وحشتناک رفته بالا در منطقه ولی تورم زیاد نرفته بالا.

مشاوره حقوقی قرارداد
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
طبق قراردادی که تنظیم کرددید نه به نرخ روز

سلام مبلغ ذکر شده در قرارداد قابل مطالبه خواهد بود نه نرخ روز.

با عرض سلام
برای اظهارنظر دقیق میباست مدارک شما مطالعه گردد تا بتوان راه حل متناسبی را ارائه داد. در حالت کلی، در صورت موجود بودن شرایط فسخ قرارداد اجاره، مبلغ مندرج در قرارداد را می‌توان دریافت نمود نه قیمت روز را، ولیکن اگر ارکان مسئولیت مدنی ، متوجه شخص موقوفه باشد، می‌توان ما به التفاوتی را به عنوان خسارات مطالبه نمود.
با تشکر

مبلغ پرداختی به همراه خسارت قابل مطالبه است.

باسلام
مدارک و مستندات شما نیازمند بررسی بیشتر است به هرحال
درصورت ممکن بود فسخ قرارداد، مبلغ مندرج در قرارداد قابل مطالبه هست نه نرخ روز

مبلغی که در قرارداد توافق نمودید قابل مطالبه است در فرض فسخ قرارداد.

با سلام
به فرض امکان پذیر بودن فسخ قرارداد، مبلغ مندرج در آن که مورد توافق قرار گرفته است قابل مطالبه خواهد بود نه نرخ روز.