آیا یه دختر ۲۰ ساله میتونه عدم صلاحیت والدینش رو بگیره و مستقل زندگی کند؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۲۷۶ #02544849

سلام
مثلا اعتیاد پدر که به درامد خونواده لطمه زده،یا رابطه نامشروع مادر و مسائلی از این قبیل که باعث ازار روحی و روانی دختر میشه،
ایا قانون راهی برای مستقل شدن دختر قرار داده؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

می توانید مستقل زندگی بفرمائید

نیاز به اقدام خاصی نیست، می تواند مستقل باشد

سلام و ادب به علت سن شما،حتی بدون نیاز به اخذ مجوز نیز صلاحیت زندگی مستقل را دارید

سلام .مطابق قوانین موجود درکشورمون شما الان اختیار اینکه مستقل زندگی کنید رادارید اما مطابق عرف ودید عموم محل شاید این موضوع وجهه قشنگی نداشته باشد که این موضوع مانع جدی نیست وصلاحدید باخودشماست.

بله میتواند مستقل زندگی کند

درود بر شما، با توجه به سن شما، نیازی به اذن قانونی و اخذ مجوز نیست، در صورت تمایل می‌توانید مستقل زندگی نمایید.

با توجه به رسیدن به سن قانونی نیاز به اثبات عدم صلاحیت والدین نیست دختر می تواند هم اکنون به صورت مستقل زندگی کند