خسارت قراردادی رو چطور مطالبه کنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۸۳ #02502838

در قرارداد نوشته شده بابت هر روز تاخیر غیرمجاز ۲۰۰ هزار تومن خسارت باید سازنده به خریدار بدهد. حالا برای مطالبه خسارت قراردادی مبلغ خسارت دقیق در برگه دادخواست بزنم یا اینکه بنویسم طبق نظر کارشناس؟ چون مطمئنا سازنده در دادگاه میاد که ثابت کنه تاخیرات مجاز بوده. اگر بر فرض مبلغ روزانه حساب کنم و مقدار کلی را بزنم چون تاخیرات از نظر خودم غیر مجاز بوده بعد برای اینکه مجاز و غیرمجاز بودنش مشخص بشه پرونده کارشناس می دن یا خود قاضی تصمیم می گیره؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

زمانیکه در قرارداد خسارتی تعیین شده باشد وفق قرارداد می توانید مطالبه نمایید و نیازی به کارشناس نیست

در صورتی که اختلافی در میزان خسارت طبق قرارداد بوجود آید و یا طرف مقابل ب تعیین خسارت توسط شما و یا مجاز و غیر مجاز بودن اعتراض کند قطعا ب کارشناس جهت بررسی و اظهار نظر در این مورد ارجاع داده خواهد شد و نظر کارشناس موثر در رای دادگاه خواهد بود

خواسته باید به این صورت نوشته شود مطالبه خسارت عدم انجام تعهد فعلا مقوم به بیست میلیون ویک هزارتومان با جلب نظرکارشناس
اما درخصوص مجازبودن یانبودن دادگاه قراردادروبررسی میکنه وقطعاباید به کارشناس ارجاع داده شود تامشخص شودتاخیرانجام تعهد ایامروبط به متعهد بوده یا خارج ازاختیارایشان. درواقع هما ن چیزی که مدنظرشماست ایا تاخیر مجازبوده یا غیرمجاز که کارشناس رسمی دادگستری دررشته راه وساختمان موضوع را بررسی خواهدکرد درصورتی که عدم انجام تعهد موردتایید کارشناس واقع شد مجددا دادگاه می بایست موضوع رابه کارشناس حسابداری جهت براورد میزان خسارت وارده به شما ارجاع بده واینکه ازتاریخ قرارداد تا تاریخ تقدیم دادخواست چه مقدار خسارت وارده شده را محاسبه خواهد کرد وشما دراون صورت الباقی هزینه دادرسی رو ابطال میکنید وطرف برابرنظریه کارشناس به مقدارموردنظرمحکوم خواهد شد.

سلام، بهتر است شما میزان خسارت را محاسبه و مطالبه نمایید، اگر طرف مقابل ایرادی به این میزان خسارت داشته باشند تقاضای کارشناسی خواهند داد یا دادگاه کارشناس را لازم خواهد دانست.

با سلام مبلغ خسارت همان برآورد شما طبق قرارداد می باشد قاضی نمی تواند متفاوت از آنچه در قرارداد است حکم دهد البته چنانچه طرف مقابل شما دلیلی محکمه پسند مبنی بر تاخیر داشته باشد قاضی گفته های ایشان را مدنظر قرار خواهد داد موفق باشید

درود بر شما، دوست عزیز شما میتوانید به هر دو شکل اقدام کنید، لکن بهتر است خواسته ی خود را بر اساس قرارداد محاسبه و مطرح نمایید، چرا که مبنای دریافت این خسارت تاخیر در قرارداد فی‌مابین است.

درود
دفاتر خدمات قضایی وجه التزام قراردادی را تا روز دادخواست محاسبه و در دادخواست شما ذکر می کنند.