چطور میشود فهمید که دوست من ملک شخصی ندارد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۹۸ #02487046

با سلام.
شخصی از دوست من شکایت کرده و از من خواسته که در دادگاه شهادت بدهم که دوست من هیچ ماشین یا ملکی ندارد، میخواستم بدانم چطور میشود فهمید که دوست من ملک شخصی ندارم، و در صورتی که بدون اطلاع در دادگاه شهادت بدهم که دوستم ملک یا ماشین ندارد، خلالف آن ثابت شود جرمش چیست؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود شهادت کذب جرم است و مجازات حبس دارد

با سلام
شهادت کذب مورد قبول واقع نشده و در صورت اثبات جرم محسوب شده و مجازات دارد پس اگر اطمینان ندارید شهادت ندهید

با سلام و احترام
ملاک عمل اطلاعات دقیق شما از دوستان می باشد و همین قدر کفایت می کند ولی اگر اطلاعات کافی ندارید به هیچ عنوان شهادت ندهید که ممکن است مصداق شهادت کذب باشد.

با سلام
شهادت کذب جرم محسوب می شود، لیکن اگر برای موضوع اعسار خواستار شهادت هستید راهکارهای قانونی متصور است

ماده ۶۵۰قانون مجازات اسلامی
هر کس در دادگاه نزد مقامات رسمی شهادت دروغ بدهد به سه ماه و یک روز تا دو سال حبس و یا به یک میلیون و پانصد هزار تا دوازده‌میلیون ریال جزای نقدی محکوم خواهد شد.

تبصره – مجازات مذکور در این ماده علاوه بر مجازاتی است که در باب حدود و قصاص و دیات برای شهادت دروغ ذکر گردیده است.

با سلام
دوست گرامی دقت داشته باشید اداره ثبت اسناد حریم خصوصی افراد را حفظ می‌کند و اطلاعات شخصی هر فرد را تحت هیچ عنوانی در اختیار شخص دیگر حتی بستگان نزدیک هم قرار نمی‌دهد فقط در صورتی که حکم قضایی وجود داشته باشد این کار ممکن است و اینکه خود دادگاه قطعا استعلام اموال و دارایی فرد رو انجام میده و صورتی که شهادت شما خلاف واقع باشه شهادت شما مصداق شهادت کذب تلقی میشود

نگران نباشید مهم وضعیت کنونی و مورد ادعای فرد است شما می توانید بر مبنای علم و آگاهی ظاهری شهادت دهید به عنوان مثال تا آنجایی که من می دانم ایشان ملک و یا املاکی ندارند و .....