هیچ وجهی دریافت نشده؛ چه اقدام قانونی نماییم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۹۴ #02261904

سلام
برای فرموش مغاره محصولات ----------------- خرید میشود احتلاف حساب پیش آمد بینمون متسفانه برنج برا مغازه پدر مدیر عامل شرکت فرستاده بودم اصلا حساب خرید لبنی بدهکار نبودم چندین بار هم برا حساب جلسه گرفت شد بدهکار نبودم پیش از ۸ بار مراجع کردم اصلا هیچ اهمیت ندادن از ناچاری و زیر بار بدهی مجبور به‌ فکر خودکشی با اس دادن خودم میکشم یه زره انسانیت در وجود ندارن همین طوری بدهی ام میرفتن بالا برشکست بشوم تا کمک از دوست مغازه طلا فروش داره درخاست با شرکت که فامیل مادری بین هم دارن صحبت بشه و با وسط این خیر جلسه تشکیل شد باز هم طلبکار بودم حتی ده ملیول تومان از جیب دوستم که در خانه اش جلسه بود پرداخت کرد شرکت با بهونه برن حساب ها را چک کن حتی بعد بی احترامی هم شد از طرف شرکت به خیرین برنج ارسال شد برا پدر که اصلا هیچ ربطی نداره با حساب شرکت میخام شکایت کنم برعلیه پدرشون همکاری کارشناس محترم‌ دادخاست شکایتم یاری شود الان یک سال میشه که خیلی بدهی آوردم ضمن ظبط دوربین مغازه همه برنج ارسال شده دارم
با تشکر .

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با تقدیم دادخواست حقوقی بخواسته الزام به پرداخت وجه وارجاع امر به حسابرسی به انضمام خسارت دهید