منظور از ابلاغ واقعی چیست؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۴۱ #02226998

سلام وقت بخیر...امیدوارم سال خوبی داشته باشید...ببخشید برای من رای غیابی صادر شده و مهلت واخواهی تمام شده...رای دادگاه را از طریق ثنا دیدم آیا ابلاغ واقعی تلقی میشه یا رای باید حضورا ارسال بشه و از اون زمان مهلت واخواهی شروع میشه؟؟
ممنون میشم اطلاع بدید چون بخاطر کرونا نتونسم دادخواست واخواهی بدم و به اون شهر برم خواستم بدونم مهلت دارم یا پس از رویت در ثنا مهلت بیست روز شروع شده

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله اگر ازطریق ثنارای راببینید واقعی محسوب میشود و در خصوص رای غیابی میتوانیدبااتمام تعطیلی ها به دفتر قضایی مراجعه وواخواهی نمایید

وقت بخیر ؛ از زمان اطلاع از رای ۲۰ روز مهلت واخواهی وجود دارد.و اگر قابل تجدید نظر باشه ۲۰ روز از پایان واخواهی.در عمل حدود ۴۲ روز میشه.

با سلام، برای واخواهی به یکی از دفاتر خدمات قضایی مراجعه نمایید

ابلاغ واقعی یعنی اخطاریه مستقیما به شخص ابلاغ شود و برای واخواهی نیازی به رفتن به آن شهر نیست می توانید با حضوردر یکی از دفاتر خدمات قضایی شهر خودتان واخواهی کنید