چون در مبایعه نامه نامی از تمام قسمت مشاعات نبرده ما دچار مشکل میشویم در هنگام سند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۵۹ #02082802

سلام میخواستم بپرسم ما اپارتمانی خریده ایم که در مبایعه نامه ی ان با انکه مالک تمام قستمای مشاع هستیم نوشته شده(هزینه های تکمیل پارکینگ و اسانسور و راهپله ها بین سه طبقه مشترک است) لازم به ذکر است این اپارتمان هر طبقه کامل اما قسمت پیلوت و انباری ها و اسانسور هنوز ساخته نشده و لازم به ذکر است سند کلی زمین اپارتمان به نام شخص سومی در رهن بانک است.
مشکل اینجاست که چون در مبایعه نامه نامی از تمام قسمت مشایع نبرده ما دچار مشکل میشویم در هنگام سند؟ ایا میتوانیم با رضایت طرفین متمم پشت مبایع نامه اضافه کنیم که شامل تمامی قسمت ها هستیم؟ نیاز به شاهد های روز قولنامه برای متمم نیز هست یا نه؟ متمم را پیشنهاد میکنید یا اقرارنامه از خریدار که بگوید با تمام مشاعات فروخته شده؟

مشاوره حقوقی ملکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به نسبت مالکیت خود در قسمت اختصاصی در مشاعات نیز سهیم خواهید بود.

منظور شما از مشاعات چیست؟ طبیعی است که هر کس با خرید یک دستگاه آپارتمان به قدرالسهم خود مالک مشاعات ساختمان نیز خواهد شد و نیازی به ذکر جزئیات نمی باشد . اگر منظور خاصی از سئوال دارید واضح تر بفرمائید .