با داشتن اسکرین شات و آیدی قابل ردگیری است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۱۴ #02043270

سلام اگه با اکانتی در تلگرام چت انجام داده باشیم و چت را دو طرفه حذف کرده و بعد هم دیلیت اکانت کرده باشد به لحاظ فنی امکانپذیره؟ چطوری؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در شبکه های اجتماعی که سرور آنها در خارج از کشور میباشد از جمله تلگرام واتس آپ و اینستاگرام و... با پاک شدن اکانت قابل پیگیری نیست .

"با سلام"
به دلیل عدم وجود سرور پیام سران فوق در ایران
امکان بازیابی وجود ندارد

متاسفانه امکان پذیر نیست

سلام و درود، در صورت استفاده از تلگرام اصلی ، با حذف اکانت امکان پیکیری وجود نخواهد داشت ، اما تلگرام های غیراصلی که در داخل کشور وجود دارند قابل پیگیری است.

با سلام. امکان پیگیری وجود ندارد مگر اینکه بجای تلگرام اصلی از اپلیکیشن هایی مانند موبوگرام و... که در ایران پشتیبانی می شوند، استفاده کرده باشد

با سلام
با وصفی که شما توضیح دادید فکر نمیکنم قابل پیگیری باشه ولی باز هم از متخصصین در امر فناوری ارتباطات باید بپرسید.
البته قطعا اطلاعات ارتباطات ( حتی حذف شده و دیلیت اکانت شده ) در بک آپ سرور اپلیکیشن بعنوان سابقه می ماند ولی با توجه به اینکه سرور تلگرام در ایران نیست و با کشور ما هم همکاری نمی کند قابلیت پیگیری ندارد.