از چه راهی میتوانم مبایعه نامه را فسخ کنم؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۲۵۹ #01857470

با سلام به اساتید حقوق
در یکی از بندهای تایپی مبایعه نامه بنگاهی بنده عینا" نوشته شده:
"کلیه خیارات از جمله خیار غبن با استثنای خیار تدلیس با اقرار طرفین اسقاط گردید"
منزلم را به خریداری فروخته ام و او نیمی از ثمن معامله را پرداخت نکرده
خریدار بی وجدان بدون هیچ عذر و دلیلی نیمی از پول ملک را پرداخت نکرده و پاسخگو هم نیست،میخوام راهی پیدا کنم که معامله فسخ بشه
ممنونم از همه شما عزیزان

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

فسخ نمیتوانید بکنید دادخواست مطالبه ثمن به علاوه خسارت تاخیر تادیه به دفتر خدمات قضایی دهید

درود
نمی توانید فسخ کنید اظهارنامه برای مطالبه ثمن بدهید اگر پرداخت نکردند دادخواست مطالبه ثمن معامله بدهید.

سلام وقت بخیر
در خصوص الباقی ثمن معامله، دادخواست مطالبه ارائه نماید

متاسفانه با توجه ب آنچه در متن سوال ذکر کردید راهی برای فسخ معامله وجود ندارد لیکن توصیه میشود دادخواستی برای مطالبه باقی ثمن بطرفیت ایشان تنظیم کنید و در صورت تمایل میتوانید تا پرداخت کامل ثمن معامله ملک را ب ایشان تحویل ندهید

بابت مطالبه الباقی ثمن دادخواست بدین

سلام.با توجه به عدم امکان فسخ و اسقاط خیارات امکان فسخ براحتی وجودنداره و شما میتوانید درصورت تاخیر در پرداخت خسارت تاخیر تادیه رو با ارسال اظهارنامه مطالبه کنید...

باسلام باتوجه به اینکه خیارات قانونی را سلب نموده اید علیه ایشان دادخواست مطالبه ثمن علیه ایشان تنظیم نمایید.