مراحل رفع سو پیشینه چیست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۹۰ #01841898

مراحل رفع سو پیشینه بعد از صدور رای برائت توسط دادگاه تجدید نظر، چیست؟

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
سو پیشینه ای برای شما بدلیل برائت درج نشده است و نیاز به رفع سوپیشینه ندارید .

سلام صدور حکم برائت یعنی متهم فاقد سوء پیشینه است .

با توجه به اینکه صرفاً محکومیت قطعی کیفری در جرایم عمدی طبق ماده ۲۵ قانون مجازات اسلامی مصوب سال ۱۳۹۲ محکومٌ علیه را در مدت‌های مقرر در ذیل این ماده از حقوق اجتماعی محروم می‌کند؛ بنابراین در غیر موارد مذکور در بندهای ذیل این ماده محکومٌ علیه فاقد سابقه کیفری محسوب می‌شود و لزومی به درج در گواهی صادره نیست و باید گواهی عدم سوء‌پیشینه کیفری صادر شود.