آیا بعد از مرگ پدر میتونم به نام خودم بزنم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۰۴ #01678655

سلام میخوام ببینم من تو یک خونه ای نشستم که به نام پدر سند خورده آیا بعد از مرگ پدر میتونم به نام خودم بزنم با وجود زنده بودن مادر و خواهر

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
خیر پس از مرگ پدرتان خانه جز ماترک است و به همه وراث متعلق میباشد پس از انحصار وراثت میتوانید به اندازه سهم خود سند بگیرید
پیشنهاد می شود قبل از فوت پدرتان با صلح نامه رسمی تنظیم شده در دفتر اسناد خانه را به نام خود منتقل کنید البته با رضایت کامل ایشان

سلام و درود
خیر میبایست به طور قانونی بین وراث تقسیم گردد
مگر آنکه صلح عمری قبل از فوت شده باشد
موفق و موید باشید

با سلام و ادب
خیر.ملکی که به نام پدر است پس از فوت همه ورثه سهم دارند.

خیر با فوت پدر ملک متعلق به تمامی وراث خواهد بود و شما صرفا می توانید برای خود درخواست سند کنید

پس از فوت، اموال به همه وراث منتقل می شود و وراث به صورت مشاعی مالک اموال می شوند . شما سهم خود را مالک می شوید و می توانید به همان اندازه سند بزنید ولی تصرف و سکونت در ملک مشاعی مثل همین خانه منوط به اجازه دیگر وراث است .

با سلام ، مطابق نظر همکاران امکان پذیر نخواهد بود مگر در صورت رضایت دیگر وراث ، بنابراین توصیه می گردد در زمان زنده بودن پدر جهت جلب رضایت ایشان در انتقال سند اقدام کنید؛ آرزوی بهروزی.

با درود
خیر پس از فوت متعلق به تمام وراث است به صورت مشاعی.