آیا خسارت من تا تاریخ دادگاه حساب می شود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۱۶ #01621047

منزلی را خریداری نمودم که تاریخ تخلیه آن ۳۱ شهریور ۹۹ بوده و ۳۰ میلیون نیز هنگام تخلیه باید به فروشنده می دادم ولیکن فروشنده تخلیه نکرده و من شکایت کردم تاریخ رسیدگی دادگاه ۲۸ برج یازده می باشد و فروشنده در ۱۰ برج هشت منزل را تخلیه کرده ولی تلاشی برای تحویل به من نکرده است رفته تامین دلیل گرفته که خانه را تخلیه کرده حال اگر دادگاه در تاریخ برج یازده برگزار شود آیا خسارت من تا تاریخ دادگاه حساب می شود یا تاریخ تخلیه منزل هر چند به من تحویل نشده است

مشاوره حقوقی دستور تخلیه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خسارت متعلقه تا تاریخ تحویل ملک محاسبه خواهد شد

خسارت تا تاریخ تحویل ملک به شما و تنظیم صورتجلسه تحویل قابل محاسبه میباشد . صرف تامین دلیل و تایید تخلیه ملک نمیتواند به عنوان تحویل ملک ارزیابی شده و در میزان خسارت درخواستی شما خللی ایجاد نماید .

با سلام
در صورت تخلیه ملک ، ملاک روز تخلیه در دادگاه خواهد بود
بهتر است اقدام به تحویل مبیع نمایید

سلام ملک خریداری شده شما را تخلیه کرده و تامین دلیل صادره هم موید این امر است توصیه می کنم ملک خودرا تحویل و تصرف کنید وخسارت با توجه به رویه دادکاهها تا روز تخلیه صادر میشه مگر از تحویل ملک خودداری کنه