متوجه شده ام که سازنده تا پایان نماکاری حق فروش نداشته، الان تکلیف ما چیه؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۶۷ #01606165

سلام
روزتون بخیر
بنده اپارتمانی از سازنده خریداری کرده ام و بعد از مدتی و با به دست اوردن مشارکتنامه متوجه شده ام که سازنده تا پایان نماکاری حق فروش نداشته و البته هنوز هم در مرحله سقف زدن میباشد و داخل مشارکتنامه سهم سازنده معلوم و طبقات طبق تقسیم نامه معلوم بوده و طبق همان تقسیم نامه خریداری شده و میخاستم بدونم الان تکلیف ما چیه؟
در ضمن در مشارکتنامه چند جا نوشته شده که کلیه خیارات قانونی به غیر از تدلیس ساقط و این عقد قطعا لازم و غیر قابل فسخ از ناحیه طرفین میباشد و در ضمن مالک نیز در مورد این قولنامه هم در جریان هست ولی قولنامه رو نداره
ممنون میشم کمک کنید
تشکر🌹🙏🏻

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به قرارداد بین سازنده و مالک که در آن سازنده حق فروش واحد را تا اتمام ساخت نداشته است مالک می تواند به دلیل عدم تنفیذ قرارداد بین خریدار و سازنده را ابطال نماید

با سلام
مالک می تواند با توجه به تخلف سازنده از شروط ضمن عقد ، دادخواست بطلان قرارداد فی ما بین شما و سازنده را تقدیم دادخواست نماید . علی ای حال نظر به اسقاط تمامی خیارات به استثنای خیار تدلیس و با توجه به اینکه مورد مذکور در رویه دادگاهها از موارد تدلیس نمی باشد ، امکان فسخ برای قرارداد شما وجود نخواهد داشت .

با سلام و احترام
معامله فضولی محسوب می شود و نیاز به تنفیذ شریک سازنده دارد تا صحیح تلقی گردد.