آیا میشود محل تشکیل دادگاه را به شهر دیگری منتقل کرد؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۲۰۶ #01561434

چگونه؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام امکان پذیر نمی باشد.

با درود
اگر شما خوانده دعوا هستید و دادگاه صلاحیت ذاتی و یا محلی نداشتند و قبل یا ضمن پاسخ در اولین جلسه دادرسی ایراد نمایید دادگاه اگر بپذیره مبادرت به صدور قرار عدم صلاحیت می کنه و پرونده را به دادگاه صلاحیت دار ارسال می کند.
در خصوص دعاوی کیفری اگر متهم یا متهمین در حوزه دادگاه دیگری باشند و یا محل وقوع جرم از دادگاه صالح دور و به دادگاه حوزه همجوار نزدیک باشد و موجبات سختی شاکی نباشد به درخواست دادستان یا رئیس حوزه مبدا و قبولی رئیس شعبه اول تجدیدنظر استان یا دیوان حسب مورد احاله می شود و ...

خیر مگر اینکه دادگاه مزبور صلاحیت رسیدگی داشته باشد

سلام و ارادت
این موضوع بستگی به صلاحیت ها دارد و بایستی موضوع بررسی گردد ، وقتیکه مرجع رسیدگی مطابق با قانون صلاحیت ذاتی یا محلی را نداشته باشد این روند قابل اعمال می شود .

سلام و ارادت
این موضوع بستگی به صلاحیت ها دارد و بایستی موضوع بررسی گردد ، وقتیکه مرجع رسیدگی مطابق با قانون صلاحیت ذاتی یا محلی را نداشته باشد این روند قابل اعمال می شود .

سلام
خیرامکانپذیرنیست

سلام
در شرایطی خاص و در صلاحت دادگاه است که پرونده را به محل دیگری ارجاع دهد . و اشخاص خیر.