حضور نداشتن در دادگاه چه نتایجی دارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۲۲ #01493087

اگر تاریخ حضور در دادگاه با دیالیز شدنم تداخل کند میتوانم فردا ۲۴ ساعت بعد بروم؟

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
خیر در این صورت یا باید لایحه ارسال کنید و یا از طریق وکیل در جلسه حاضر شوید

با سلام
مورد فوق عذر موجه بابت عدم حضور تلقی نشده و چنانچه امکان حضور در جلسه را ندارید می تواید وکیل گرفته و یا لایحه بگذارید.

سلام
خیر نمی توانید بلکه باید از قبل از جلسه با ارائه مدارک و دلایل عذر خود را جهت عدم حضور به دادگاه اعلام نمایید و لایحه دفاعیه را به ضمیمه آن تقدیم کنید.

خیر باید قبل از جلسه مدارک دیالیز و عدم امکان حضورتان را به دادگاه اعلام نمایید زیرا عدم حضورشما مانع رسیدگی نخواهد ورای غیابی صادر میگردد ویا اینکه وکیل معرفی نمایید