آیا در دادگاه قبل از صدور رای احضار متهمی که نه در بازپرسی و نه در جلسه رسیدگی در دادگاه حاضر نشده است عادی می باشد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۲۷ #01445018

با سلام
در داگاه کیفری پس از تشکیل جلسه رسیدگی و حضور وکیل متهم و تسلیم دفاعیه، قاضی بعد از یکماه متهم را احضار کرده و متهم در دادگاه حاضر نشده است و قاضی برای بار دوم وی را احضار کرده است.

سپاس

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود
بموجب قانون در صورتیکه از نظر قاضی پرونده آماده صدور رای نباشد و تحقیقات کامل نباشد شخصا میتواند تحقیقات را انجام دهد و احضار متهم به جهت ناقص بودن پرونده و نیاز به اخذ توضیحات از متهم میباشد.

با سلام و احترام
اگر شخص با احضار قاضی برای دادرسی حاضر نشود ممکن است نسبت به جلب او از طریق ظابطان قضایی اقدام شود
ماده ۱۷۹ - متهمی که بدون عذر موجه حضور نیابد یا عذر موجه خود را اعلام نکند، به دستور بازپرس جلب می‌شود.
تبصره - ‌ در صورتی‌که احضاریه، ابلاغ قانونی شده باشد و بازپرس احتمال دهد که متهم از احضاریه مطلع نشده است، وی را فقط برای یک‌بار دیگر احضار می‌نمایدو در غیر این صورت نسبت به جلب او اقدام می شود

جلسه دادرسی برای متهم تشکیل می شود ، و متهم دارای حقوقی است
در زمان تصدی قضات محترم اقدام شایسته معمول می فرمایند.
ماده ۱۷۹ - متهمی که بدون عذر موجه حضور نیابد یا عذر موجه خود را اعلام نکند، به دستور بازپرس جلب می‌شود.
تبصره - ‌ در صورتی‌که احضاریه، ابلاغ قانونی شده باشد و بازپرس احتمال دهد که متهم از احضاریه مطلع نشده است، وی را فقط برای یک‌بار دیگر احضار می‌نمایدو...